Ciaoooo! Come avete iniziato l’inizio del “nuovo anno”?
Io faccio cominciare l’anno da Settembre.
Qui abbastanza bene, a parte la bimba che dopo due giorni di scuola materna si e’ gia’ ammalata!!!
Oggi vi posto una ricetta di tempo fa, e’ una torta che ho fatto in occasione della festa degli alpini che si tiene nel nostro paese dopo il ferragosto.
Chi vuole prepara delle torte fatte in casa che verranno servite come dolce, dopo la mangiata di ricette caserecce cucinate esclusivamente dai nostri alpini che non hanno fatto mancare badilate di polenta!!
Visto la moda delle rose, ho cercato di mettere le mele formando delle piccole rose.
Non fate caso alla presentazione perche’ doveva essere trasportata percio’ ho preferito metterla subito nel porta torte.
Hello People !!! Imagine you have good holidays, how are going the August Holiday?
Don’t think I’m neglecting the blog, only that in this period I have holiday at home and the stove will turn shortly.
However, you don’t need always to turn on the stove to create goodies, check out this cheesecake.
Having been successful with that one with yogurt and cottage cheese (here) now it’s time of coffee, chocolate and philadelphia! Appreciated and delicate, here the recipe:
Hola! We’re back regenerated from a nice ride to the lake! Sometimes we want that relaxing!
Here a yummy dessert!
If you want the cupcakes’ receipe, I refer you here, since I’ve already done, what is new it’s frosting with philadelphia that I wanted to try.
Given the amazing result, it will be my favorite frosting! We love it!
Hello Guys!! I’m very concise, I have not always have writing in the post.
Today’s recipe is a delicious cheesecake that I made at a dinner with friends.
Does not include cooking and is made with ricotta cheese, cream and yogurt.
I did not use cream cheese because I really ricotta in desserts and I thought it was perfect!
We like it a lot, but unfortunately, I don’t have photos of the slice, because I brought it to a dinner, as I said.
I was excited about this cake and I think I will make various kinds.
Hola!! It’s summer time and it’s time to ice cream!
And then mango ice cream, homemade without eggs and without machine for ice cream!
What’s better than a bit of fresh ice cream in the evening or afternoon snack!
Most of us do not have the ice cream maker, signed the same, but the desire to make the ice cream was too strong for me, so I read up and found out that it’s not an hard-working, just keep it in the freezer as long as necessary mixing every hour so as to break the ice crystals.
In five hours is ready to be enjoyed.
Certainly with the ice cream is made first, but with a little organization can also be done with this method.
In addition, the recipe does not use eggs, so I think it is lighter and more secure.
Hola!!!! E’ tempo di estate ed è tempo di gelati!!!
Gelato al mango fatto in casa, senza gelatiera e senza uova.
Cosa c’è di meglio di un pò di gelato fresco la sera o a merenda!
La maggior parte di noi non ha la gelatiera, la sottoscritta idem, ma la voglia di fare il gelato da me era troppo forte, quindi mi sono documentata ed ho scoperto che non è poi così difficile ne laborioso, basta tenerlo in freezer il tempo necessario mescolandolo ogni ora così da rompere i cristalli di ghiaccio.
Nel giro di 5 ore è pronto da gustare.
Certamente con la gelatiera si fa prima, ma con un pò di organizzazione si può fare anche con questo metodo.
In più la ricetta non prevede l’utilizzo delle uova, quindi lo ritengo più leggero e sicuro.